Όταν η τέχνη των θεατρικών εφέ συναντάει την τεχνολογία, τότε έχουμε το 3D HOLOGRAM (τριών διαστάσεων ολογράφημα).  3D παρουσιάσεις λοιπόν, χωρίς την χρήση γυαλιών. Ένα σκηνικό εφέ που θα αφήσει το ακροάτηριο σας εντυπωσιασμένο και με την απορία, πως τα καταφέρατε.

 

Εμφανίστε ολογράμματα ανθρώπων και αντικειμένων μπροστά στο κοινό σας ή ακόμα και 3D animation φτιαγμένα στον υπολογιστή.
Έτσι μπορείτε να παρουσιάσετε έναν ομιλητή ο οποίος είναι απών την ημέρα της παρουσίασης ή βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά και συνομιλεί με το ακροατήριο σας. Δημιουργήστε ολογράμματα με τα αγαπημένα σας καρτούν και συνδιάστε φυσικές παρουσίες με αυτά.

Εξοπλισμός

Λίγα λόγια για τον εξοπλισμό. Βασικό στοιχείο είναι το film για την δημιουργία του ολογράμματος και ένα πλαίσιο για την στήριξη του. Χρειάζονται ακόμα HD projectors υψηλής φωτεινότητας ή led οθόνη υψηλής ανάλυσης . Ένας media server για την αναπαραγωγή των videos, κατάλληλος φωτισμός, ένα σύστημα καθρεπτών και η κατάλληλη κατασκευή απο truss η οποία διαφέρει από χώρο σε χώρο. Η Videotooth αναλαβάνει να σας υποστηρίξει εξ’ολοκληρου για την δημιουργία μιας ολογραμματικής παρουσίασης.

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης:

Πολλοί το διαφημίζουν, λίγοι το έχουν κάνει. Video demo