Το Videotooth Lab είναι το εξειδικευμένο τμήμα της Videotooth που ασχολείται με ειδικές εφαρμογές και εγκαταστάσεις. Σε μια εποχή, στην οποία η τεχνολογία δημιουργεί νέες συνθήκες και ανοίγει νέους ορίζοντες, εμείς πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε νέες καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που γίνονται εύχρηστα επικοινωνιακά εργαλεία στα χέρια σας.
"Reflections of Dubai" μια συνεργασία με τον Γιώργο Τέλλο (Lighting Art) και τον Γιάννη Ιωσηφάκη (J. Jossifakis productions fze) για τις ανάγκες του DSF (Dubai Shopping Festival). Ένας κύβος φτιαγμένος από καθρέπτη. Ένα έργο εμπνευσμένο από τη δύναμη που ο άνθρωπος μπορεί να αντλήσει από μέσα του και να αλλάξει το περιβάλλον του. Κάθε πλευρά του κύβου γίνεται διαδραστική. Ο τελικός πελάτης το DTCM (Department of Tourism and Commerce Marketing) ζήτησε, οι επισκέπτες νά έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε διάφορες εφαρμογές, από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φεστιβάλ, μέχρι να παίξουν ή να ζωγραφίσουν. Η εργασία μας ήταν: η εγκατάσταση του hardware αλλά και η δημιουργία αυτού του περιβάλλοντος και των επιμέρους εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το software Ventuz. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Μαζί με τη Magna Event για τη δημιουργία μιας διαδραστικής εγκατάστασης - για το περίπτερο της Alpha Bank, στα πλαίσια του SingularityU Greece Summit (11-12/11/2019). Για τη δημιουργία χρησιμοποιήθηκαν ένας συνδυασμός τεχνολογιών. Ένας projector Christie με υπερ-ευρυγώνιο φακό ( lens throw 0,38), έναν Radar Touch (για τη διαδραστικότητα του τοίχου), καθώς και το software VENTUZ το οποίο δημιούργησε το τελικό αποτέλεσμα.

Videotooth Lab from Videotooth Event Engineering on Vimeo.

conductive ink
Δημιουργία διαδραστικής εφαρμογής για το περίπτερο της φαρμακευτικής εταιρίας Roche, στο 4ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας (3-5/5/2018), στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονική. Δημιουργήσαμε σύμφωνα με τις αναγκές της Roche, μια διαδραστική παρουσίαση, που συνδύασε το projection mapping με την αγώγιμη βαφή (conductive ink). Η αγώγιμη βαφή, είναι ένα νέο εργαλείο που μας δίνει την δυνατότητα, ότι σχέδιο ή κείμενο φτιάξουμε να είναι ταυτόχρονα και διαδραστικό. (δηλαδη με ένα άγγιγμα, ενεργοποιούμε video, φώτα, ήχο, software κτλ).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO
parallax background

Creative solutions.

Interactive applications.

Technological innovations.

Overcome limitations.