Το να μπορείς να απευθύνεσαι σε ένα μεγάλο ακροάτηριο και να το κρατάς καθηλωμένο, σίγουρα αποτελεί τέχνη. Το να έχεις ένα συμπληρωματικό εργαλείο στην διάθεση σου για να επιτύχεις το στόχο σου, είναι επαγγελματισμός.

Το “μότο” μας, 7 χρόνια πριν, όταν αρχίσαμε να δημιουργούμε widescreen παρουσιάσεις ήταν:
“ Μην αφήνετε το ακροατήριο σας να σκέφτεται την ώρα που θα πάει σινεμά, φέρτε την μεγάλη οθόνη μπροστά του!!”.
Πράγματι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για μια εντυπωσιακή παρουσίαση, που στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στο κοινό σας.

Πλεονεκτήματα

Η ιδέα της widescreen είναι απλή αλλά τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.
Χρησιμοποιούμε 2,3 ή και περισσότερους projectors και δημιουργούμε έναν καμβά.
Οι ενώσεις μεταξύ των projectors δεν είναι αισθήτες λόγο της επεξεργάσιας του σήματος σε κάθε projector ξεχωριστά. Τα άμεσα ωφέλη είναι: λιγότερος αναγκαίος χώρος για επίτευξη μεγάλων προβολών, περισσότερη ανάλυση στη διάθεση μας – άρα και καλύτερη λεπτομέρεια στο υλικό που παρουσιάζετε, πιο φωτεινό αποτέλεσμα και φυσικά ένα “ ζωντάνο” σκηνικό που μπορεί να αλλάζει π.χ. σε κάθε ενότητα του συνεδρίου σας.

Η δυνατότητα δε των πολλών και διαφορετικών ταυτόχρονων ¨παραθύρων¨ (P In P) δίνουν στο ακροάτηριο σας περισσότερες πληροφόριες από ποτέ. Έτσι μπορείτε στην ίδια οθόνη να έχετε την κάμερα του ομιλήτη, power points, videos, δορυφορικές συνδέσεις κτλ.

Οι εμπειρία μας, ο εξοπλισμός αλλά και μια μεγάλη συλλόγη από HD animations τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην παρουσίαση σας, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μερικές απο τις διαστάσεις οθόνων που έχουμε άμμεσα στην διάθεση σας είναι:

Διαστάσεις οθονών

Πλάτος (m) X Ύψος (m) Είδος προβολής
8 X 2,7 Οπίσθια & Εμπρόσθια
10 X 3 Οπίσθια & Εμπρόσθια
10 X 4 Οπίσθια & Εμπρόσθια
12,2 X 6,2 Οπίσθια & Εμπρόσθια
14 X 4 Οπίσθια & Εμπρόσθια

Εξοπλισμός

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι για την δημιουργία μιας widescreen παρουσίασης. Εμείς χρησιμοποιούμε κυρίως το Spyder της Vista Systems και τον Ventuz media server. Εκτός από projectors, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οθόνες plasma – plasmawall ή και οθόνες led – Ledwall.